Loading...

Rreth Nesh

Dr.Light Albania është një kompani e cila ka ekskluzivitetin për shitjen e produkteve të Dr.Light dhe Lamp 83.

Dr.Light Albania

Dr.Light Albania është një kompani e cila ka ekskluzivitetin për shitjen e produkteve të Dr.Light dhe Lamp 83.

DR.LIGHT është një kompani ndriçimi e krijuar në vitin 1950 nga Ohan Dulgar në Stamboll. Që nga vitet`80 ofrojnë shërbime të veçanta për klientët, duke filluar nga arkitektura, dizanji i brendshëm, ndriçimin me cilësi të lartë dhe modele unike. Për një kohë të gjatë kanë krijuar modele ndriçimi, duke ndërthurur traditën familjare me teknologjinë e sotme të prodhimit. Materialet e përdorura janë: kristal, bronx, lëkurë dhe dru. Të gjitha produket janë prodhuar në përputhje me normat europiane dhe mbajnë vulën CE.

LAMP83 Aktiviteti i kësaj kompanie filloi në vitin 1963 me prodhimin e paisjeve kryesore të ndriçimit dhe me kalimin e kohës u bë një markë e njohur në arenën ndërkombëtare. Për më shumë se 50 vjet, përpjekja e tyre për t’i kthyer burimet klasike të dritëstës në paisje efikase ndriçimi ka arritur kulmin e suksesit në shekullin XXI. Sot, Lamp83 skicon, prodhon dhe furnizon me paisje ndriçimi 60 shtete.